Žalia kava – nuomonės, kaina, kur pirkti, vaistinę, tai verta?

[Total: 0    Average: 0/5]

Šiandien kava laikoma viena iš populiariausių gėrimų, dėka savo toninių savybių, malonaus skonio ir aromato. Ir jei juoda kava poveikis organizmui žinome visi (arba beveik visi) iš egzotinių savybių mus žalia kava žinome gana mažai. Šiame straipsnyje bandysime užpildyti šią spragą, atsižvelgiant į žalios kavos savybes ir jo poveikį organizmui. Be to, kalbėti apie naudą ir žalą šio gėrimo, apie jo formavimą ir priėmimą.

Aprašymas žalios kavos

Ar yra žalia kava

Dėl padidėjusios pastaraisiais metais susidomėjimas žaliosios arbatos, kuri turi daug gydomųjų savybių, daugelis žmonių domisi šiuo klausimu:? Ar yra žalia kava?

Atsakymas: žalia kava yra, tačiau ne kaip atskirą klasę, bet kaip pusiau reguliariai juoda kava. Be to, žalia kava pupelės nori naudotis brazilai, kurie turėtų būti realūs žinovų ir gerbėjų iš šio aromatinio gėrimo.

Žalia kava yra ne paskutinis skrudinimas arba termiškai apdoroti iš natūralios kavos veislių Arabica arba Robusta grūdų (šios dvi veislės kavos dažniausiai naudojami neskrudinto forma).

Arabica yra mažiau kofeino ir riebalų, nei Robusta įvairovė. Be to, dėl to, mažesnis rūgštingumas Arabica Robusta skiriasi nuo daugiau malonaus skonio ir įvairių skonio. Savo ruožtu kavos „Robusta yra pigiau negu arabikos, nes kokybė yra daug mažesnis.

Tai yra terminio apdorojimo nebuvimas leidžia išsaugoti kavos labiausiai antioksidantų, vitaminų ir kitų maistinių medžiagų. Be to, keptos pupelės sau, galite pasiekti geriausią skonį, nes skrudinant trukmė įtakoja skonį ir skonio gėrimo.

rt b hped boon1 Žalia kava   nuomonės, kaina, kur pirkti, vaistinę, tai verta? Svarbu! Nekilnojamasis žalia kava turi būti auginami ekologiniame dirvožemio, trąšų, kurios nenaudoja sintetinių trąšų ir priemones apsisaugoti nuo kenkėjų.

Vardas

Ne Sunku spėti, kad jos pavadinimas kavos iš žalios spalvos į grūdų, kurie nėra termiškai apdoroti, ir gavo todėl neįgyja būdingą juoda kava tamsiai rudos spalvos.

Kaip veikia žalios kavos?

žalios kavos pupelės skiriasi nuobodu alyvuogių spalvą ir didesnį drėgmės kiekį, palyginti su juoda kava.

Kokybės žalia kava yra produktas, susidedantis iš neskaldytų grūdų be jokių gyvybinės veiklos vabzdžių ar pelėsių pėdsakai. Be to, grūdų neturėtų dėmės iš įvairių spalvų ir kvapų, įrodymais sąlygų transportavimo ir saugojimo žaliavų pažeidimą.

Skonis žalios kavos

Tiesą sakant reikėtų pažymėti, kad žalia kava neturi šių dorybių savo skrudinta juoda brolį kaip išbaigti aromato, tamsiai švelnus pupelių ir turtingą skonį. Bet tai nereiškia, kad jis mažiau populiarus tarp žmonių, kurie vertina kavos ne tik nuostabų skonį, bet ir naudą, ji atneša į kūno.

Taigi, žalia kava turi turtingą žoline-tortų skonį, sutraukiantis ir net rūgštų skonį, kuris ne visiems patiks (žalios kavos skonį šiek tiek primenantis neprinokę persimonų skoniu). Į kepimo procesą žalia kava įgyja rusvą spalvą (nors ir ne taip daug, kaip juoda kava).

Metodai apdorojimo žalia kava

Yra dviejų tipų pirminio apdorojimo, per kurią kavos eina po surinkimo ir valymo grūdų -. Šlapias ir sausas

Sausas apdorojimas

Šis metodas yra seniausia ir tuo pačiu metu paprasta, nes tai vyko nuo auginimo ir perdirbimo kavos pradžioje. Būtina sąlyga, kad toks režimas yra pakankama suma, saulės spindulių.

sausu būdu džiovinimo pradžioje kavos yra pasiskirstęs plonu sluoksniu saulėje ir periodiškai maišyti, o naktį pupelių privaloma būti padengtas, kuri padeda apsaugoti ingredientų nuo drėgmės. Po dviejų savaičių, tai džiovinimas kavos vaisiai valomi nuo naudojant specialius įrenginius odą.

Reikia pažymėti, kad regionuose su nepakankamos sumos saulės spindulių naudoti mechaninę džiovintuvas, todėl džiovinimo laikas yra sumažintas, ir yra 2 -. 3 dienų

Šlapias apdorojimas

Šis metodas yra sunkus, tačiau ir gauti produkcijos kavos pupelės yra aukštesnės kokybės, todėl tai yra gana natūralu, kad šlapias džiovinimo daugiausia naudojamas prabangių klasių kavos apdorojimas.

drėgno apdorojimo procesas apima keletą etapų:

  • 1-asis etapas:. Rūšiuoti kavos vaisius, kuris turėtų būti gerai brandinamas
  • 2. etapas:. Nuskinti vaisiai dedami į specialų malūnas, kuriame grūdų pilingas
  • 3 etapas: nuo pupelių pašalinamas vienetų celiuliozės likusio po malūno gydymą. Norėdami tai padaryti, sėklos patenka į vandenį per dieną, po kurio kūnas atskiria lengvai prie vandens slėgį (tai didelės išlaidos proceso, nes šalis specializuojasi kavos auginimo, netoli pusiaujo, ir todėl, vanduo yra trumpas tiekimo).
  • 4. žingsnis:.. Džiovinimas grūdų

Po apdorojimo grūdus yra siunčiamas į sandėlį, kur jie yra griežtai kokybės kontrolės ir rūšiuojami

Kur jis auga žalia kava?

Žaliosios kavos gimtinė, iš auginimo kultūrą, kuri turi apie 800 metų, yra Kaffa provincija, įsikūrusi Etiopija. Tai iš čia, o ne iš Brazilijos, kavos pradėjo savo triumfo kovo visame pasaulyje.

rt bur bow1 Žalia kava   nuomonės, kaina, kur pirkti, vaistinę, tai verta? Pasak Arabų legendos, vieną dieną ožkas po valgio kavos pupelės, visą naktį miega, veikia aplink ir frolicking kad nebuvo pabėgti iš piemens Kaldim, kuris nusprendė išbandyti raudonų vaisių krūmas su gražiais poveikį dėmesį blizgus žali lapai. Bet ganytojas parengė gėrimas turėjo nemalonų skonį. Nusivylęs Kaldim išmetė šakas su vaisiais ugnį, ir po kelių minučių jis pajuto svaiginantis aromatas. Piemuo vėl paruoštas gerti, bet iš skrudintos kavos pupelių. Kaldim, į aromatingos ir skanios gerti gerti, jaustis šviežia visą dieną ir visą naktį. Iš džiaugsmu piemens paslaptis papasakojo netoliese vienuolyno, kuris bandė tonikas poveikį gėrimo į save ir jo vienuoliai, kurie su kavos vėliau kovojo prieš miegą nakties maldų pagalba Abbot.

Sandėliavimo

Sandėliavimo gyvenimas žalios kavos yra vieneri metai. Tuo pačiu metu geras sąlygas jo saugojimo yra drėgmė, apibrėžiamas kaip 50 procentų ir temperatūros 25 laipsnių.

Svarbu! Maistinių medžiagų ir kitų naudingų medžiagų, esančios žaliosios kavos prarasto ilgalaikio saugojimo metu, taip pat dėl ​​poveikio šviesos ar šilumos.

sudėtis ir savybės žalios kavos

Kavos medis laikomas unikalus gamtos laboratorija, kurioje daugiau nei 1200 aktyvių medžiagų, tarp kurių mikro – ir makroelementų, vitaminų ir antioksidantų.

Įdomu tai, kad grūdų, jų perdirbimo ir paruošimo apdorojimo metu, cheminė sudėtis gaminys modifikuotas.

Rekomenduoti  Collamask - nuomonės, komentarai, kaina, Kaip jis veikia?

Be to, apsvarstyti pagrindinius ir svarbiausius komponentus žalios kavos, kad šis produktas skolinga savo gydomųjų savybių.
Kofeinas
Žalia kava yra nedidelis medžiagos kiekis (palyginti su juoda kava).

kofeino poveikis organizmui:

  • pagerina psichinę ir fizinę veiklą, numatytą suvartojimą per protingai nustatytų ribų (kitaip gali būti, kad normaliai CNS sutrikimas);
  • mažina nuovargį;
  • skatina medžiagų apykaitos procesus pagreitį;
  • gerina atmintį;
  • jis stimuliuoja širdies ir kraujagyslių sistemą;
  • apsaugo nuo riebalų kaupimosi;
  • mažina spazmus.

Tannin
Tannin formuoja biologinį plėvelę, kuri trukdo neigiamą veiksmų dėl organizmą įvairių išorinių ir vidinių veiksnių.

Veiksmas:

  • sumažina kapiliarų pralaidumą;
  • prisideda prie susiaurėjimas kraujagyslėse;
  • neutralizuoja bakterijų poveikį;
  • skatina žaizdų gijimą;
  • normalizuoja virškinimo trakto;
  • kovoja su Simptominis kaip sunkieji metalai ir nuodų augalinės kilmės.

rūgšties chlorogenowego
Tai organinė rūgštis yra stiprus antioksidantas, padeda išvalyti organizmą nuo laisvųjų radikalų poveikio. Bet yra vienas chlorogeno rūgšties žaliavų kavos pupelių skrudinimo proceso, ši rūgštis yra paverčiama daugiau paprastų ekologiškų produktų, kurie suteikia kavos savitą (šiek tiek sutraukiantis) skonį.

Veiksmas:

  • rezorbcijos angliavandenių norma, užkirsti kelią vadinamojo poodinių riebalų kaupimąsi sumažėjimas;
  • stimuliuodamas Centrinės nervų sistemos, kraujotakos ir kvėpavimo takų sistemų veikimą;
  • normalizuoti virškinimą;
  • stimuliacija azoto apykaitos sutrikimų;
  • stiprinti baltymų molekulių statybos;
  • mažinant susirgti II tipo diabeto riziką

Teofilinas
Veiksmas:.

  • sumažinti susitraukimo veiklą lygiųjų raumenų (teofilinas atsipalaiduoja raumenys, kaip bronchų ir kraujagyslių);
  • išsiplečia inkstų kraujotaka;
  • normalizuoti kvėpavimo funkcijos;
  • soties kraujo deguonies;
  • mažinant anglies dioksido koncentracija,;
  • stimuliacija širdies veiklos didinant jėgą ir dažnį širdies susitraukimai;
  • sumažinti kraujagyslių tonusas;
  • sumažinti trombozės riziką.

Aminorūgštys
Amino rūgštys yra atsakingas už visą vystymosi kūno ir išlaikyti tinkamą jo veikimą.

Veiksmas:

  • pagerino asimiliacija vitaminų ir mineralų;
  • antikūnų gamybą, kurie padeda kovoti su virusais ir infekcijomis;
  • gamybos hormonų, pagerinti medžiagų apykaitos procesus;
  • gamyba hemoglobino, kuris tiekia deguonį į kūno ląsteles;
  • Skatinti raumenų augimą ir greitai raumenų atsigavimą po treniruotes;
  • sunaikinimas poodinių riebalų;
  • atbukimas apetitas;
  • kraujagyslių tonuso sumažėjimas;
  • pašalinti radionuklidus ir sunkiųjų metalų druskas.

Lipidai Lipidai
pateikti daugumos hormonų, atsakingų už veiktų tinkamai nervų sistemos sintezę.

Taninai
šių medžiagų kavos gauna savo būdingą aitrumas.

Taninai, kartu su organinėmis rūgštimis, paspartinti metabolizmą ir sumažinti gliukozės koncentraciją kraujyje.

Fibre
Veiksmas:

  • normalizuoti žarnyno mikrofloros;
  • pašalinti perteklinį „blogojo“ cholesterolio kiekį;
  • stimuliuojantis natūralus svorio praradimas;
  • padidėjęs kraujo srautas mažų dubens laivais;
  • atkūrimas šlapimo sistemos;
  • normalizavimo procesu virškinimą;
  • simptomų palengvinimas alerginės reakcijos S;
  • sustiprino imuninę sistemą;
  • sumažinti savo riziką susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis;
  • užkirsti kelią vėžio vystymąsi.

Trigonelline
Trigonelline į skrudinimo proceso sunaikinti, kaip pasekmė, pakankamai dideliu kiekiu nikotino rūgšties.

nikotino rūgšties veiksmų:

  • Jei norite užtikrinti tinkamą augimą audiniuose;
  • pagerinti riebalų apykaitą;
  • nervų sistemos raminantis;
  • skatinti vystymąsi skrandžio sulčių;
  • spaudimo sumažėjimo;
  • palengvinti tokių hormonų plėtrą estrogenų, progesterono, testosterono, insulino, tiroksino ir kortizono;
  • į bendrą mobilumo padidėjimas;
  • normalizuoti virškinimą;
  • priežiūra optimaliai gliukozės kiekis kraujyje;
  • aktyvinimo ir normalizuoti smegenų veikla;
  • vazodilatacija;
  • normalizuoti kraujo srauto;
  • kepenų gerinimas;
  • reguliavimą cholesterolio ir lipoproteinų

Eteriniai aliejai
Veiksmas:.

  • reguliuoti širdies ir kraujagyslių sistemai;
  • pašalinti uždegimą;
  • sušvelninti kosulį;
  • padidinti skrepliai gleivių iš bronchų;
  • neutralizuoti bakterijas poveikį;
  • pagerinti veikimą virškinimo trakto.

Savybės žalios kavos

  • Riebalų deginimas;
  • celiulito;
  • anti-uždegiminių;
  • antioksidantas;
  • tonikas;
  • priešgrybelinis;
  • antivirusinis;
  • vėžys;
  • antispazminiai;
  • diuretikas;
  • vidurius;
  • dekongestantai.

poveikis žaliosios kavos

Kaip veikia žalios kavos?

Kofeinas, kuris mažais kiekiais įeina į žaliai kavai, ne tik reguliuoja ir stiprina sužadinimo procesus tiesiai į galvos smegenų žievės. Tai prisideda, pirma, padidinti protinį ir fizinį aktyvumą, ir, antra, greitėjimas visų medžiagų apykaitos procesus organizme.

Žalia kava (dėl nikotino rūgštį) padeda pagreitinti medžiagų apykaitą, taip padidinant deginti riebalus norma. Kukurūzų augalai yra turtingas vitaminų, amino rūgščių ir mineralų, kurie padeda palaikyti normalią organizmo funkcionavimui.

rt bck bow1 Žalia kava   nuomonės, kaina, kur pirkti, vaistinę, tai verta? Žalia kava sumažina gliukozės poreikis yra maždaug du kartus, tokiu būdu reguliuojant ir cukraus kiekį kraujyje kontroliuoti. Galų gale, naudojant žaliąją kavą, mažiau poreikį saldainių.

Vienas iš neginčijamų privalumų žalia kava savo gebėjimą slopinti apetitą ir bukas alkio jausmą (ir mes žinome, kad persivalgymo dažnai sukelia nekontroliuojamą kūno svorio padidėjimas ir kūno riebalų perteklius formavimui). Paprasčiau tariant, žalia kava skatina svorio ir apsaugo nuo papildomų svarų verbavimu.

Taip pat svarbu yra tai, kad žalia kava žymiai sumažina riebalų atsargas, todėl kiekvieną kartą po valgio ir vartojimo puodelį šio gėrimo organizmas turi ieškoti vadinamųjų papildomo energijos šaltinių, kurios tampa pertekliniai riebalai. Rezultatas: veiksminga riebalų deginimas organizme, be sintetinių narkotikų, kurie dažnai turi neigiamą poveikį organizmui ir tam tikrų sistemų veikimo naudoti

.

Žalios kavos ekstraktas sumažina kraujo spaudimą, mažina cholesterolio koncentracija kraujyje (priminti, kad pernelyg daug cholesterolio dažnai pagrindinė priežastis, dėl sutrikimų širdyje). Taigi, reguliariai vartoti žaliosios kavos yra puikus prevencija įvairių širdies ir kraujagyslių ligų.

Iš žalios kavos

Aukšto efektyvumo produkto, pavyzdžiui, žalios kavos, pirmiausia dėl jo tikrai unikalus mitybos savybių veiksmingumą.

Pirma, ji yra natūralių antioksidantų, skatinant grupių riebalų ląstelių irimą. Jei tradicinis juoda skrudinta kava padeda lūžti apie 14 procentų kūno riebalų, žalios kavos pašalina daugiau nei 45 proc riebalų. Išvada: žalia neskrudinta kava yra 3 kartų efektyvesnis skaido riebalų, palyginti su įprastais kavos. Be to, antioksidantai padeda pašalinti laisvuosius radikalus.

Antra, prarasti papildomų svarų kursas oda praranda savo elastingumą ir tampa sveiki ir gražūs.

Trečia, žalia kava nekenkia saikingai žalos organizmui, nes yra nedidelis kiekis kofeino (būtent šis elementas, kuris yra įtrauktas su kava yra didžiausia grėsmė sveikatai pernelyg vartojimo). Bet saikingai kofeinas yra tik naudinga, nes prisotina organizmą energijos, reikalingos išlaikyti gyvybingumą ir aktyvumą per dieną.

Ketvirta, žalia kava teigiamą poveikį smegenų veikla, tokiu būdu didinant efektyvumą.

Nauda ir žala

žaliosios kavos

1 nauda. Skatina pervežimas 2 riebalus. Deginimą. Aktyvina medžiagų apykaitą.
3. Alkio pojūtis.
4. Mažina apetitą.
5. Normalizuoja cukraus ir cholesterolio kiekį
6 kraujyje.. Pašalina atliekas ir toksinus.
7. Apsaugo odos senėjimą.
8 d. Mažina uždegimą.
9. Apsaugo nuo UV spindulių.
10 d. Padeda pagerinti medžiagų apykaitą.
11. Gerina kraujotaką.
12. Normalizuoja širdies ir kraujagyslių sistemos darbą.
13. Normalizuoja vidaus sekrecijos liaukų.
14. Gerina atmintį.
15. Reguliuoja virškinimo trakto.
16. Gerina nuotaiką.
17. Stiprina kaulus ir raumenis.
18. Normalizuoja žarnyno.
19. Stimuliuoja protinį ir fizinį aktyvumą.
20. Pašalina galvos skausmas.
21. Pagerina didesnis nervų sistemą.
22 funkcionavimą. Skatina augimą ir stiprinti plaukus.
23. Mažina patinimą to šalinamas skysčio perteklių.
24. Skatina cukraus irimą ir slopina gliukozės pernašą į kraują, todėl naudoti gydant diabetą.
25. Neleidžia užsikimšti kraujagyslės.

Rekomenduoti  Night Comfort Perskaitykite prieš pirkdami šį produktą!

Žalos į žalios kavos

Kaip aptarta pirmiau, tai kofeinas kelia grėsmę jos didelio suvartojimo būklės sveikatai. Apsvarstykite neigiamus šios medžiagos.

1. Sisteminis kofeino didelėmis dozėmis (1000 mg per dieną ar daugiau) gali sukelti nervų ląstelių ir galiausiai sukelti priklausomybę.

Iš „kofeino“ priklausomybės simptomai: Rīga,

Kai priklausomybę tonikas savybės kavos buvo palaipsniui mažinamas, kuriuo pasiekti norimą (ar praeities) poveikį reikės į įprastą dozę padidinti ,

2. Ilgalaikis stimuliavimas nervų sistemos per kavos yra priežastis, kad kūnas yra nuolat sužadinimo būseną, ir todėl, nervų sistemos patiria sisteminę stresą. Toks stresas ne tik eikvoja nervines ląsteles ir sutrikdo normalų darbą visų kūno sistemų.

3. Suvartojamo kofeino kiekį didelėmis dozėmis gali sukelti psichozės, epilepsija, paranoja ir nepagrįsto agresijos vystymąsi.

4. Kavos stimuliuoja širdies veiklą, stimuliuoja vazomotoriniams centras ir ucasa pulsą. Be to, kofeinas sukelia nedidelį kraujospūdžio padidėjimas. Todėl dideli kiekiai kavos (Juoda ir žalia) nerekomenduojama žmonėms, sergantiems hipertenzija ir išemijos.

Apskritai, gėrimo pavojus širdžiai sistemos priklauso nuo šių veiksnių: Rīga,

  • širdies ir kraujagyslių ligos ir paveldėtas polinkis į jų;
  • svoris;
  • netinkama mityba;
  • mažas fizinis aktyvumas.

5. Kava „pylimas“ kalcio, magnio, kalio, natrio, vitaminų B1 ir B6 kūnas, kuris gali sukelti šių rimtų klausimų:
Išvada: net žalia kava turi būti vartojamas saikingai

Tipai žalios kavos

Natūralus žalias kavos pupelių

Šiandien, natūrali žalia kava pupelės didmeninė ateina daugiausia iš tokių šalių kaip Indija, Etiopija, Brazilijoje ir Kolumbijoje. Su didėjantį šio produkto auga kavos kiekį komplekte.

Žalios kavos pupelės gali būti įgyvendintas su monosort (tai yra, kavos pupelės, kurios priklauso tos pačios rūšies ir klasės, taip pat surinkti iš vienos plantacijos), arba mišraus forma, įtraukiant įvairių klasių susimaišytų gaminti konkretų skonį ir aromatas gėrimo. Dažnai sumaišytas žalia kava yra ne daugiau kaip 13 veislių, su maišymo atsižvelgia į dydį ir tankį grūdų. Be to, ji yra svarbu, kad grūdų, kol maišymo procesas buvo gydomi tuo pačiu būdu, kitaip skrudinta bus nelygios.

RAW žalia kava yra didžiausią sumą maistinių medžiagų.

Žalias (neskrudinti) žalia kava

Pastovus naudojimas žaliavų kavos pupelių, kurie nebuvo iš skrudinant procedūrą, prisideda prie stabilaus svorio dėl į chlorogeno rūgšties pupelių kiekio, kuris būtų sunaikintas per kepimui. Ši medžiaga skyla riebalų žarnyne, ir užkirstų kelią jų rezorbcija į kraują.

neskrudinta kava turi aukščiausią (Premium) pirma ir antra kategorijų. Pasak reikalaujamus Europos standartus, yra taikomos Parduodame tik grūdų Premium. Tačiau amerikiečių (ir pasaulio) standartai pasirinktos rūšies Specialybė (specialybės), atitinkantys aukščiausius kokybės standartus. Tai yra kavos paruošti iš veislių Specialybė šiandien patiekiami kavinėse ir restoranuose.

Paprastas skrudintos žalią kavą

žalios kavos pupelės, praėjo terminis apdorojimas, praranda savo konkrečius gydomųjų savybių, nes, skrudinimo proceso, kai iš medžiagų, esančių augalų vaisių, yra konvertuojami į kitą. Pavyzdžiui, kai skrudinimo su chlorogeno rūgšties padalinimo, kurio turinys yra vertinama ir žalia kava.

Bet skrudinta kava turi daug naudingų savybių. Svarbiausia yra tai, kad mailius grūdus, nes doneness laipsnį turės įtakos ne tik skonį ir skonio gėrimo, o maistinių medžiagų kiekį jame.

Namuose yra šiluminės apsaugos kontaktas metodas grūdų perdirbimo (iškaitinimą puode arba orkaitėje). Šio metodo trūkumas yra tai, kad paprastam žmogui yra sunku nustatyti produkto pasirengimą. Taigi, vidurio sėklos turi būti skrudinta, o išorinė dalis neturėtų deginti

Pirmas žalia kava milteliai

milteliai (arba malta) žalios kavos galima įsigyti gatavų forma, ir gali šlifuoti patys. Gautas milteliai gali būti naudojami parengti savo mėgstamą gėrimą ir gali būti įtrauktas į anticeliulitinis, valymo ir atsinaujinančių kosmetikos sudėtį.

Rapamicino kavos gėrimas 2 šaukštelių miltelių užpilti stikline verdančio vandens ir paliekamas įlieti 5 minutes (jeigu pageidaujama, prieš naudojimą, nutekėjimo).

Tirpus granuliuota žalios kavos

Granuliuotas kavos gaminamas iš miltelių praėjo per purškiamojo džiovinimo proceso būdu agregacijos, kuriame milteliai yra sudrėkintas, gaunant granules,. Be to, kavos milteliai patiria intensyvų spaudimą garų virsta mažų gumulėlių granules.

Svarbu! Intensyvus spaudimas keičia molekulinę struktūrą grūdų, kad naudingų savybių žalios kavos daug prarasti.

Fiksuoti išdžiovinti žalią kavą

Fiksuoti džiovintų kavos, taip pat žinomas kaip frizas Dryden, pagamintą „užšaldyti džiovinimo“. Rengdama šią tirpios kavos kavos ekstrakto tipas būtų greitai užšaldyti labai žemoje temperatūroje, o tai savo ruožtu sukelia ledo kavos aglomeratą, iš kurių naudojant vakuume, aukšta temperatūra, ir išmetimo pašalinti visą perteklinį skystį. Tada beveik sausas kavos monolitas yra padalintas į tankus ir vienodų kristalų ir piramides.

Toks brangus gamybos technologija šalčiu džiovinti žaliosios kavos, kuris paverčia gėrimui skonį ir aromatą, kuris yra arčiausiai gamtos, lėmė jos brangumo.

Naudojimo instrukcijos žalia kava

Kaip šlifuoti žalia kava?

šlifavimo pupelės yra vienas iš svarbiausių etapų bet kavos, įskaitant šiltnamio paruošimas. Maltos kavos pupelės dėl intensyvaus skonio identifikavimo ir atrankos aromato eterinių aliejų. Taigi, prabangiau šlifavimo tuo didesnė kontakto tarp vandens ir kavos, ir šio santykio plotas paveikia ekstrakcijos greitį.

Pažymėtina, kad žalias žalios kavos pupelės turi aukštą kietumo ir tankio, todėl sumalkite juos naudojant įprastą virtuvės malūnėlis yra itin sunku. Dėl šios priežasties, o ne elektros malūnėlis rekomenduojama naudoti nedidelį malūną, skirtą rankinio šlifavimo. Jų pagrindinis skirtumas nuo elektros modelių yra tai, kad dėl to, mažo greičio kavos pupelių nebus šildomas, todėl praranda savo skonį, aromatą ir naudingų savybių.

Svarbu! Žalia kava turėtų būti pagrįsti gana stambiai (dydis nulukštentų grūdų turėtų būti apie 1,5 x 1 mm). Siekiant palengvinti grind procesą, iš anksto mirkymas šaltame vandenyje grūdus.

Jei armatūra rankiniam šlifavimui nėra, galite naudoti vadovą mėsmale, sunku ir standus peiliai, kurie gali šlifuoti kietas grūdus žaliosios kavos.

Nesvarbu, ar norite kepti?

Kepimo žalia kava pagerina kvapiųjų savybių gėrimo, sumažinti kofeino lygį ir taip pat daug patogiau su grūdų malimo.

Jei žalia kava bus naudojama kaip tonikas ir priemonių, skirtų svorio, grūdai yra džiovinami tik šiek tiek ant sauso lėkštę. Svarbu išvengti spalvos granulių ir jokių kvapų išvaizdos pokyčius.

Be to šiek tiek džiovintų žalia kava yra daug lengviau šlifuoti. Nors tai yra nedidelis kiekis kofeino ir saugomi maksimalų skaičių maistinių medžiagų ir chlorogeno rūgšties, pagreitina medžiagų apykaitą ir turi daug kitų savybių, kurios yra naudingos organizmui.

Jei prioritetas yra kokybės kavos pupelių skonio skrudinti, kol jie įgijo šviesiai rudos spalvos per 15 minučių ant sausos keptuvės.

Kaip kepti žalią kavą?

Žalia kava pupelės skrudinti nuo saulėgrąžų sėklų arba riešutų keptuvėje principo (orkaitėje yra geriau ne kepti, nes šiuo atveju grūdų yra problemiškas maišyti, ir todėl, kad žaliava yra netolygiai paruduos).

Rekomenduoti  Sportagen+ -opinions ir kaina, pirkti dabar

Kepimo iš kavos pupelių, rekomenduojama naudoti ketaus indus, kuri yra iš anksto šildomas. Pageidautina skirti atskirą keptuvę, nes kavos linkęs lengvai sugeria visas kvapus.

Taigi, remiantis iš anksto įkaitintą keptuvę apačioje supilti grūdus į vieną (ne daugiau kaip du) sluoksniu. Pradeda virimo ant mažos ugnies procesą, kurio intensyvumas palaipsniui turėtų būti padidintas (bet per daug ugnies negali būti padaryta, nes ji gali sukelti grūdų greitai dega ir tapo kartūs). Per skrudinant, kurio trukmė yra 5-15 minučių (tai priklauso nuo naudojimo žalia kava ir asmeninio skonio pageidavimus tikslu), grūdų pomeshivayte nuolat su mediniu mentele. Ilgiau skrudinant grūdus bus įsigyti turtingą rudą atspalvį ir skonio, kofeino per juos bus žymiai padidinti turinio.

etapas skrudinimo kavos pupelių
1. Pirkimas grūdų gelsvas atspalvis ir žoline kvapas.
2. Iš pupelių vandeniu, kuris kavos pradės „dūmų“.
3 išleidimo. Iš „pirmojo sprogimo“ atsiradimas rodo, kad skrudinimo procesas pradėjo savo aktyvią fazę. Šiame etape, cukraus sudedamosios grūdų, pradėsite gauti karamelizuotas, tada kaip vanduo išgaruoja, o jų struktūra yra suskirstyti. Santrauka: eteriniai aliejai iš sėklų išeiti. Po „pirmo crack“ išvaizdą galite užpildyti kepsnį bet kuriuo metu (visa tai priklauso nuo jūsų skonio).
4. Iš Karamelinimui ir išleidimo pupelių aliejų tęsinys. Nors pupelės pradėti didėti dydžio ir
5 patamsinti.. Iš „antrą plyšį“, kuri savo intensyvumas yra daug mažesnis nei pirmasis atsiradimas. Šiuo skrudinimo mažus pupelių gali „skristi“ iš keptuvėje, todėl būkite atsargūs ir apsaugoti savo akis nuo klasifikuojamiems dalelių.
6 etape. Iš skrudintos kavos nuo karščio pašalinimo. Reikėtų prisiminti, kad tam tikrą laiką produktas „vaikščioti“ dėl savo temperatūrą. Todėl gerbėjai silpnos kavos skrudinimo rekomenduojama išjungti iš anksto viryklė.

Svarbu, kad būtų išvengta labai tamsiai skrudintą, lydimas grūdų tankių ir aitriai garų (tai, išvaizdą, kad šiame etape yra visiškai degimo cukraus ir sunaikinimo grūdėtumas, pagal kurią gėrimas bus blogai ir labai karti).

Kai kavos yra „pasiekti“, ji turėtų supilti į dubenį, padengti su storo popieriaus ir palikti mažiausiai šešias valandas vėsinimui perteklių anglies dioksido pašalinimą, kuri, kuriame, naudojant kaiščiai popieriaus, kurį gali padaryti keletas mažų skylučių.

šaltos kavos yra valomi iš lukštų ir žemės.

Svarbu! Kai žemė tiesiog skrudintų kavos pupelių įgis jam rūgštų skonį ir kartumą.

Kavos laikomi sandariai uždarytoje taroje tamsioje ir sausoje vietoje.

Svarbu! Kepdami kavos pupelės nepriimtina naudoti aliejaus.

Kaip užvirinti?

Brew žalia kava gali būti naudojant kavinukas, turkai, prancūzai paspauskite, percolators, kavos aparatus.

žaliosios kavos paruošimas kavos puodą
puodą, pripildytą vandeniu ir padėkite ant ugnies. Kai vandens temperatūra pasieks 90 – 95 laipsnių (tai yra, tik vandens pradinė virti), puodai yra pašalintas iš šilumos, ir tada pridėti kavos grūdėtos arba vidutiniškai šlifuoti. Mišri gėrimas yra paliekama maceravimo nuo 3 iki 5 minučių, po to išpiltas į iš anksto pašildyto taurės (jei pageidaujama kavos gali būti įtempti).

žalia Turkijos kavos paruošimas iš cezve
Turk su šaltu vandeniu, padėkite ant ugnies ir kaitinamas (bet ne verdančio vandens tašką). Tada į Turku, pridėti 2 – 3 arbatiniai šaukšteliai kavos, smulkiai sumaltais ir virti ant lėtos ugnies. Nors kavos pašalinamas nuo karščio, kai pamatysite putos. Po putos nusėda, The Turk vėl siunčiamas į krosnis. Pavyzdžiui manipuliacijos yra padaryta nuo 3 iki 4 kartų, po kurio gėrimas yra sumaišyti ir pilamas į puodelius, įkaitintą karšto vandens.

žaliosios kavos paruošimas naudojant Prancūzijos spauda
1. Dalis stiklo Prancūzijos spaudoje šildomas karštu vandeniu, po to sujungti į konteinerį alsuoja maltos kavos, rupi žemės (kava vidutinio ar smulkus malimas bus, pirma, sunktis per filtrą, ir, antra, sunkiau stumti paspauskite) .
2. Kavos užpilti karštu vandeniu ir maišo.
3. Prancūzijos spauda su dangčiu, bet filtras yra ne suspaudus už 3 laikotarpį – 5 minutes (viskas priklauso nuo to, kokios tvirtovės Jūs norite gauti išėjimo)
4.. Strypas lėtai išjudinti, praleidžiant filtrą.
5. Atskirtas nuo kavos tirščių, skystis supilamas į įkaitintą puodeliai.

Visi įmanoma tik tada, kai jūs naudojate kavos virimo aparatas arba kavos aparatas, kur visi procesai yra automatizuoti. Kiekvienas gali pasirinkti optimaliausią variantą kainos, kokybė, apimtis ir metodai ruošiant gėrimo.

Dozavimas

Pagal tyrimų, optimalus dozė žaliai kavai, yra vienas ar du puodeliai per dieną (arba 10 g). Kai atsižvelgiant žalią kavos pupelių ekstraktas dozė yra sumažintas iki 0,8 g per dieną (arba du maišus), kaip ir ekstrakto sudėtyje nėra balasto medžiagų.

Kursas

Kursas žalia kava yra individualus ir priklauso nuo gėrimo mėgėjas ir jo sveikatos būklės savybes. Jei žalia kava imtasi siekiant atsikratyti perteklinių svarų, jo naudojimo trukmė priklauso nuo tikslų – tai yra, kiek papildomų svarų jums reikia prarasti
.

Kaip gerti žaliąją kavą?

Žalia kava reikia gerti nepridedant cukraus, 15 minučių prieš valgį arba pusvalandį po valgio.

Atminkite, kad su tuo pačiu metu vartoti kavos alkoholio ir tabako padidina cholesterolio kiekį kraujyje. Be žalios kavos (nors ir mažesniu mastu nei juoda) pagerina tabako ir alkoholio poveikį.

Kaip kofeinas padeda nuplauti nuo tokių medžiagų kaip kalcio kūnas, šio gėrimo mėgėjams rekomenduojama (kompensuoti jos padarinius) įtraukti į savo mitybą sūrio, sūrio, pieno produktų ir žuvies.

Galiausiai, nesaikingas kavos sumažina skysčių iš organizmo. Dėl šios priežasties, tie, kurie geria daug kavos, rekomenduojama gerti maždaug 1,5 -. 2 litrus vandens per dieną

Kontraindikacijos

Stipriai apriboti arba visiškai pašalinti iš savo dietos žaliosios kavos, rekomenduojama šiais atvejais:

  • Jautrumas kofeino: skatinamąjį poveikį šios medžiagos didina nerimą, nerimas ir irzlumas ir galvos skausmas
  • .

  • Miego sutrikimai: kofeinas tonikas galioja 3 – 8 valandų (kai ji naudojama žalios kavos šis poveikis yra žymiai sumažintas)
  • .

  • Problemos su virškinimo trakto. Kai kuriais atvejais, kofeinas gali veikti skrandžio dirgiklis, ypač jei turite dirgliosios žarnos sindromas ar opų
  • Hipertenzija.
  • padidėja nervų sistemos jaudrumą.
  • Žindymas.

atsargiai žalia kava turėtų imtis nėščia, klausimas dėl tikslingumo priėmimo ir dozavimo gėrimo sprendžia gydytojas.

And of course, coffee (even green) should not be given to children who have this product can trigger the development of conditions such as:

  • enuresis;
  • involuntary twitching of the eyelids;
  • constant anxiety;
  • nuotaikos svyravimai;
  • tearfulness;
  • aggressiveness.

Side effects green coffee

Green coffee consumed in large doses, can cause such disorders:

It is extremely important to control the intake of coffee and to remember that everything is good in moderation.

Taņa Krance Taņa
About Taņa Krance Taņa 305 Articles
"Galima sakyti apie Taną Kranceą, tačiau bent jau ji yra įtikinanti ir nesavanaudiška. Žinoma, ji taip pat saugi, linksma ir lyderiai, tačiau jos yra sugadintos ir sumaišomos su beprotybiškumo įpročiais. tačiau jos įtikinamą pobūdį, tai yra tai, ką ji dažnai žavisi. Dažnai žmonės tikisi, kad ir atletika, kai jiems reikia gerbti. Žinoma, niekas nėra tobulas, o Taņa turi ir supuvusių nuotaikų, ir dienų. jos nesantaikos pobūdis ir nepatogus gamta sukelia daugybę skundų tiek asmeniškai, tiek kitiems. Laimei, jos nesąžišimas užtikrina, kad tai nėra labai dažnai. "